Ivar Køhn

Daglig leder – CEO

Ivar Køhn er daglig leder i Rubicon TV og var tidligere dramasjef i NRK. Køhn har også vært blant annet avdelingsdirektør for Utvikling og produksjon i Norsk filminstitutt, film- og dramakonsulent i Norsk Filmfond, co-eier og produsent i Maipo Film, leder for manusredaksjonen i SVT Drama, og styreleder i Nordisk Film og TV Fond. I tillegg har han forfattet tre TV-dramaserier. Han har gjennom de ulike posisjonene vært involvert i et stort antall filmer og tv-serier. Han er også styremedlem i Produksjonsforeningen, Screen media, Tigerstadsteatret og Festivalkontoret.

Anna Moland

COO

Anna Moland er driftsjef i Rubicon, har bakgrunn som jurist og har primært jobbet med spillefilm i over 10 år. Siden har hun tatt en Master fra den Norske filmskolen som produsent, med fokus på kunstnerisk utviklingsarbeid og innovasjon, og har utforsket dette gjennom Virtuell Produksjon. Profesjonell erfaring inkluderer arbeid med produksjoner som «Ut å stjæle hester», «Spionen», «22. juli» og «Kongens nei».

Anne Bjørnstad

Manusforfatter – Executive produsent

Anne Bjørnstad er serieskaper, manusforfatter, regissør og eksekutiv produsent hos Rubicon, og var tidligere Head of Drama i selskapet. Bjørnstad startet karrieren som satireforfatter og humorforfatter på titler som «Åpen Post», «Nytt på Nytt», «Endelig Fredag», «Melonas», «Torsdagsklubben» og «Rikets Røst». Hun har det siste tiåret vært skaper og forfatter for flere prisvinnende dramaserier med internasjonalt nedslag, som «Lilyhammer», «Beforeigners», «Roeng», «Nach», «Samurai Sikkerhet», og «Jordbrukerne».

Eilif Skodvin

Manusforfatter – Executive produsent

Eilif Skodvin er serieskaper, manusforfatter og eksekutiv produsent hos Rubicon, og var tidligere Utviklingssjef i selskapet. Han startet karrieren som forfatter for sceneforestillinger og kjente humorserier og panelprogram som «Mandagsklubben», «I kveld med Thomas Giertsen», «Endelig fredag», «Tonight med Timothy Dahle», «Torsdagsklubben» og «Rikets Røst». Han har det siste tiåret vært skaper og forfatter på en rekke prisvinnende dramaserier med internasjonalt nedslag, som «Lilyhammer», «Beforeigners» og «Roeng».

Lars Gudmestad

Manusforfatter – Executive produsent

Lars Gudmestad er en av Norges mest erfarne manusforfattere, og var utviklingsprodusent og manusforfatter hos Fantefilm og Feelgood, før han tiltrådte som manusforfatter og eksekutiv produsent hos Rubicon. Gudmestad står blant annet bak kinofilmer som «Hodejegerne», «Buddy», «Fatso» og «Den største forbrytelsen». Han har også vært forfatter og serieskaper av tv- seriene «Neste sommer» (Discovery), «Julekongen» (NRK) og «La Palma» (Netflix), og jobbet som kreativ produsent for flere norske humorserier.

Stine Blichfeldt

Produksjonssjef og produsent

Stine Blichfeldt er Head of Production i Rubicon. Hun er produsent og har bakgrunn som journalist. Etter endt studie bodde hun i Nairobi der hun jobbet på Afrikas første talkshow om menneskerettigheter. Hun jobbet flere år i NRK før hun grunnla produksjonsselskapet Them Girls Film. Selskapet står bak en rekke prisvinnende kortfilmer, både scripted og dokumentarkortfilmer som har vært vist over hele verden på festivaler og TV. I 2017 co-produserte hun sin første spillefilm som hadde verdenspremiere i Toronto.

Gudny Hummelvoll

Produsent

Gudny Hummelvoll har over 30 års erfaring fra film og tv. Hun er grunnlegger av produksjonsselskapet Hummelfilm, som står bak titler som «Hodejegerne», «Ingenting å le av» og tv serien «Okkupert». Hun har også bakgrunn som produksjonsleder i NRK, og produsent hos en rekke selskaper og står bak titler som «Buddy», «Fønix», «Daniel» og «Kaptein Sabeltann» for å nevne noen få. Siden 2020 har Hummelvoll vært president for European Producers Club, og er den første kvinnen som har hatt denne rollen.

Andreas Fløisand

Post-produsent/Juniorprodusent

Andreas Fløisand jobber som post-produsent, og juniorprodusent. Han har tidligere vært involvert i spillefilm- og tv-serieproduksjoner som “13 måneder”, “Ingenting å le av” og “Okkupert”, og har vært post-produsent på tv-serien “Hodejegerne”. Hos Rubicon har han den siste tiden arbeidet som produsent på sin første tv-serie «Solo», som har premiere snart.

Jadranko Mehic

Manusforfatter

Jadranko Mehic er utdannet manusforfatter fra Den Norske Filmskolen og Edith Cowan University, og har i tillegg en bachelor i Film og Fjernsynsvitenskap fra Høyskolen i Innlandet. Han har vært med å utvikle og forfatte flere kjente og prisvinnende tv-serier, blant annet «Lilyhammer», «Wisting», «Mammon», «Samurai Sikkerhet» og «Monster». Han har også, i tillegg til å være forfatter, vært episoderegissør på serien «Aber Bergen».

Amy Black Ndiaye

Manusforfatter

Amy Black Ndiaye er utdannet manusforfatter fra Den Norske Filmskolen og har skuespillerutdannelse fra The American Academy of Dramatic Arts i New York. Hun har arbeidet som manusforfatter på titler som «Aber Bergen», «Daddy’s Girl», «Hjerteslag» og «Två Systrar». Hun var serieskaper, manusforfatter og hovedrolle i serien «Verden er min», som vant «Best International Series» ved Seriencamp i München i Tyskland.

Vilde Klohs

Manusforfatter

Vilde Klohs er utdannet tekstforfatter ved Westerdals School of Communication. Hun har arbeidet som manusforfatter og serieskaper, med erfaring fra både TV-drama og radio. Hun har erfaring med utvikling og som redaktør hos flere selskaper og kanaler, som NRK, SF Studios Paradox og Feelgood Film og TV. Klohs er også én av to serieskapere av Discovery-serien «Basic Bitch» som de vant en Gullrute for i 2022.

Pierre Bonnet

Financial Controller

Marika Simon

Prosjekt- og Administrasjonskoordinator

Ann-Elen Frøyen

CFO

Sunniva Lange

Head of Legal

Viktoria Vermedal

Legal

Anders Torp

Controller

Erika Sornede

Office manager

Linn Greni

Administrasjonssekretær