Rubicon er et av Norges mest etablerte produksjonsselskap innen film og tv.

Produksjonsselskapet ble stiftet i 1998 og har tidligere vært totalleverandør av tv-programmer i alle sjangre til de nordiske tv-kanalene, og hadde primæraktivitet i underholdning, fakta, drama og reality.

I dag er vår målsetting å utvikle oss videre som et selskap for manusbaserte filmer og serier, og være et kreativt kraftsenter i nordisk film og tv. Det kreative er kjernen i Rubicon. Vi prioriterer forfattere og utvikler først og fremst prosjekter innenifra fra våre fantastiske kreatører. Du kan lese mer om våre produksjoner her!

Rubicon TV er nå en del av Banijay, som er verdens største uavhengige innholdsprodusent og distributør. Vi samarbeider også med Banijays nordiske selskap innen manusbasert produksjon; Filmlance, Yellow Bird, Jarowskij, Mastiff Danmark og Endemol Shine Finland.

Banijays hovedidé er at hvert enkelt selskap skal drives selvstendig ut fra et kreativt fokus og en kreativ frihet. Rubicon er et selskap som vil ligge helt i toppen blant norske produksjonsselskaper, og som setter det kreative i sentrum.