Rubicon TV AS ble stiftet i 1998 og har gjennom årene markert seg om en av Norges mest innovative dramaprodusenter – og med kreatørene i sentrum.  «Lilyhammer», opprinnelig produsert for NRK, ble Netflix’ første «Originals» og var en av verdens første dramaproduksjoner som ble laget direkte for strømmeplattform.  «Beforeigners» var første norske produksjon for HBO i Norge.  Og innimellom dette ligger serier som «Maniac» (TV2), «Det tredje øyet» (TV2), «Roeng» (TV2), «Lovleg» (NRK) og «Jordbrukerne» (NRK).

Rubicon TV er nå en del av Banijay, som er verdens største uavhengige innholdsprodusent og distributør.  Det betyr at vi er en del av et stort internasjonalt nettverk og at vi særlig samarbeider nært med nordiske selskaper som Yellow Bird («Okkupert») og Filmlance («Broen»).

Nå vokser vi videre.  Vi lager serier som møter publikum, enten det er spenning, drama eller humor. Rubicon er et selskap som vil ligge helt i toppen blant norske produksjonsselskaper, og som setter de kreative i sentrum.