article picture
Rubicon TV styrker produsentgruppa
Skrevet 17 Apr 2015

Rubicon TV styrker bemanningen med to nye produsenter, Mats Hallvar Karlsen og Ole Thudesen.

 

- Vi gleder oss stort over å få to nye fantastiske produsenter inn på Rubicon. Mats har allerede vært her en stund og har gjort mye her på Rubicon tidligere, og Ole er en utrolig flink fyr med bøttevis av erfaring nå senest fra Farmen og Sofa. Dette er to kvalitetsfyrer og passer ypperlig inn i framtidas Rubicon. Vi gleder oss til alt de skal lage til glede for norske seere og kanaler fremover, sier administrerende direktør i Rubicon TV, Pål Kruke Kristiansen.

 

Ole Thudesen har erfaring fra flere produksjonsselskaper, inkludert Strix, og har i tillegg til Farmen og Sofa har jobbet med store, kjente produksjoner som Oppgrader, Robinsonekspedisjonen og Nissene på Låven. Mats Hallvar Karlsen har jobbet i Rubicon i flere år, der i blant; Alt er lov, Klippkompaniet, Sigrid blir mamma, Hvem kan slå Aamodt og Kjus?, og har jobbet på andre produksjoner som; Kondolerer og Skavlan

 

- To gode nye hoder er på vei inn i produsentgruppa på Rubicon. Sterke innholdsfolk og gode teambyggere; akkurat hva moderne tv-produksjoner trenger, sier programsjef for underholdning, Barbara Jahn.