article picture
Rubicon TV henter topp-produsent fra NRK
Skrevet 24 Mar 2015

Den erfarne produsenten fra NRK, Marius Hoel, blir executive produsent i Rubicon TV.

 

- Vi er veldig stolte og glade for å ha fått Marius Hoel med på Rubicon-laget. Med Rubicons store portefølje er det viktig å aldri gå på kompromiss med kvalitet og overskudd i våre produksjoner, og vi gleder oss til å sette Marius i arbeid. Han er en solid fagmann, et team-menneske og eier et sterkt konkurranseinstinkt; så nå kan høstens utfordringer bare komme, sier programsjef for underholdning i Rubicon TV, Barbara Jahn.

 

Hoel har lang fartstid innen TV-produksjon og har jobbet med de fleste sjangre som produsent, regissør og redaksjonssjef. Han begynte sin karriere i NRK og programmet "U" og har siden vært med i etableringen av flermediale P3/UNG, han startet opp musikkprogrammet "Lydverket", lagde det animerte talkshowet "Halvseint" og var produsent for NRK Supers julekalender "Julekongen". De siste årene har han jobbet som redaksjonssjef i NRKs kulturavdeling med ansvar for en rekke produksjoner, blant annet "Da KORK kom til bygda".

 

- Det skal bli fantastisk gøy å bli en del av Rubicon og jeg gleder meg til å begynne. Det kan ikke bli særlig bedre enn å få jobbe med de dyktigste folka i bransjen og med en programportefølje som er meget sterk. Det skal bli inspirerende og gøy å komme i gang, bruke det jeg kan og samtidig lære masse, sier Hoel.

 

Stillingen Hoel nå skal inn i er nyopprettet i Rubicon TV og vil være en del av et fortsatt fokus på innholdsproduksjon og kvalitetssikring.

 

- Vi har hentet Hoel for å ruste oss enda bedre for framtiden, for et fortsatt fokus på kvalitet men også fordi vi har behov for enda flere flinke folk siden vi vokser her på Rubicon. Rubicon er et stort selskap med store leveranser til mange kanaler, som alle er viktige for oss. For å følge opp produksjonene på best mulig måte og for å styrke innholdsproduksjonen var det nødvendig med en executive produsent av dette kaliberet, sier Jahn.

 

Marius Hoel starter i Rubicon TV 1. august.