article picture
RUBICON LAGER MORGEN PÅ RADIO1
Skrevet 27 Nov 2017

Vi er veldig glade for å ha fått oppdraget med å lage det nye morgenprogrammet til Radio 1.

Samantha Skogrand, Niklas Baarli og Lars Berrum blir programledere når Radio relanseres 1.januar 2018 med morgenprogrammet «Morgen på Radio 1» som sitt største flaggskip.  Programmet har som mål å både underholde og informere lytterne på morgenkvisten, og lover inkluderende, oppegående og morsomt innhold med fokus på hva som rører seg i verden – og i ditt og mitt liv. Vi ønsker å lage et nytt type morgenprogram som vi ikke har hørt i Norge før, med mer vekt på talkradio og underholdende oppdatering.

De siste månedene har vi hatt enkelte heldagsmøter med programlederne som gleder seg til å jobbe sammen:

«På mange måter lager vi programmet vi selv har savnet på radio, med mye prat og meninger og god stemning. Mest av alt ønsker vi å være skikkelig godt selskap på morgenen!» sier Samantha Skogrand.

«Det blir et underholdningsprogram med ekstra fokus på nyhetene fra dag til dag, og jeg gleder meg masse til å lage noe nytt og spennende med Samantha og Lars», sier Niklas Baarli.

«Vi skal lage et innholdsrikt morgenshow, med en gjeng som jeg personlig har veldig troen på. Vi er forskjellige mennesker som kommer veldig godt overens, og det blir det skikkelig bra innhold av», sier Lars Berrum. 

 

«Morgen på Radio 1» produseres av Rubicon for Radio 1, og er på lufta hver ukedag fra 2.januar 2018. Redaksjonen vil fysisk sitte på Jernbanetorget, og vil også inkludere Kaja Aarseth Eide som gjestebooker/researcher og Christopher Helberg som SoMe ansvarlig. 

Radio 1 blir en fullservice kanal med programledelse gjennom hele sendedagen og håper å friste lytterne som er litt for voksne for P3, og det yngre sjiktet som bruker en del tid på P4. Målsetningen med Radio 1 er dermed å både ta lyttere fra den ikke-kommersielle lyttingen og fra den kommersielle konkurransearenaen.