article picture
RUBICON HENTER TOPP-PRODUSENT FRA TEDDY TV
Skrevet 18 Aug 2016

 Guro Elstad blir ny utviklingssjef for Underholdning i Rubicon.

 -   Vi er veldig stolte og glade over å ha fått Guro med på Rubicon laget og gleder oss til å se hva vi kan få til sammen. Guro har bøttevis av erfaring, er et sterkt og klokt innholdshode og ikke minst en hyggelig person, så dette blir bra, sier administrerende direktør i Rubicon, Pål Kruke Kristiansen

 

Elstad har lang erfaring i TV-bransjen, både som produsent og formatutvikler i selskaper som Monster og Teddy TV. Hun har jobbet på prosjekter som Kjære Mamma, Fylla, 4-Stjernes Middag og det nye prosjektet til Petter Nyquist, kjent som Petter uteligger. Guro står også bak Endemol Shine formatsuksessen ”Gøy på landet” som ble solgt til 35 land, en historisk avtale i Norsk sammenheng. Elstad har vært hos Teddy TV siden 2013.

 

-   Jeg har hatt det fantastisk i Teddy TV og kommer til å savne både gode kollegaer og det solide fagmiljøet der, men jeg synes samtidig det  er kjempespennende å få denne muligheten i Rubicon og gleder meg skikkelig til å begynne. Noen av de flinkeste folka jeg kjenner i bransjen jobber der, og jeg er ikke i tvil om at det blir morsomt å ta fatt på nye oppgaver sammen med dem. Sier Elstad

 

Stillingen Elstad nå skal inn i, vil være en del av et hus som fokuserer sterkt på utviklingen av nye formater og ideer. Elstad kommer til å sitte i programledelsen på Rubicon.

-   Jeg elsker at Rubicon satser tungt på egenutviklede formater og idéer, for jeg er en rastløs sjel som liker å lage nye ting, hele tiden. Slik tror jeg mange tv-folk har det, og den energien håper jeg vi skal forvalte godt framover, med høyt tempo og raushet i idéprosesser. Det skal bli gøy! Sier Elstad.

 

Guro Elstad starter i Rubicon 1.September.