article picture
Mesternes Mester er tilbake
Skrevet 3 Jan 2015

I kveld sparkes den sjette sesongen av Mesternes Mester i gang.

 

- Denne sesongen er tøffere, råere og mer følelsesladet enn noen gang. Jeg kan love massevis av latter, tårer og spennende, spektakulære konkurranser, sier produsent for Mesternes Mester, Marit Aspen.

 

I årets sesong tar vi med oss 11 konkurranseinnstilte deltakere til Sicilia der de får testet seg selv og hverandre i vakre omgivelser. Tora Berger, Mini Jakobsen, Aleksander Hetland og Monica Valen er blant årets deltakere.

 

- Årets gjeng har en enorm vinnervilje og de går alle for gull; aldri før har de blitt så glade når de vinner og så fryktelig lei seg når de taper. I år er det også ny nattest- noe som gjør at det blir enda mer spennende og uforutsigbart hvem som går videre fra uke til uke. Det blir spennende å se hvem seerne får som sin favoritt - hver og en deltager er iallfall unik og vi er så glade for at nettopp disse 11 sa ja, sier Aspen.

 

Sammen med 11 deltakere har Rubicon flyttet et stort crew til Sicilia for å gjøre også sesong 6 til en suksess.

 

- Mesternes Mester er laget av en gjeng utrolig dyktige folk som legger ned så mange arbeidstimer og energi i at dette skal bli bra. Jeg er så stolt av å få lov å lage Mesternes Mester med hver og en av de som jobber på dette prosjektet. Nå gleder vi oss til å vise resultatet, avslutter Aspen.

 

Det prisvinnende programmet er tilbake på NRK1 i kveld kl 19:40.