article picture
Lilyhamer nominert til Gullnymfen
Skrevet 20 Apr 2015

Lilyhammer er nominert til to Gullnymfer for beste humor-serie og beste mannlige skuespiller med Steven Van Zandt, det ble offentliggjort i dag.

 

- Igjen er jeg forbløffet over at vår lille, eksentriske, norske serie får så enorm internasjonal støtte. Det er en stor ære å være nominert for andre gang, sier Steven Van Zandt.

 

I fjor vant sesong to av Lilyhammer i de samme kategoriene som de nå er nominert. Gullnymfen deles ut under den internasjonale TV-festivalen i Monte Carlo. Festivalen er en av Europas største tv- og film-festivaler og Prins Albert er festivalens høye beskytter.

 

- At Lilyhammer i år igjen er nominert til tv festivalen i Monte Carlo er utrolig stas. Det vitner jo om at vi har laget en serie som har fått mange internasjonale fans og som virkelig har fått gjennomslagskraft ute i den store verden. Gratulerer igjen til serieskaperne Anne Bjørnstad og Eilif Skodvin, og hele det fantastiske produksjonsteamet, til Steven, og til alle de norske og internasjonale fantastiske skuespillerne. Vi gleder oss stort over dette og hvilket eventyr Lilyhammer fortsetter å være ute i verden, sier administrerende direktør i Rubicon TV, Pål Kruke Kristiansen.

 

Lilyhammer er i år nominert i samme klasse som  svenske Welcome to Sweden, franske Don'T Do This Don'T Do That, spanske B&B Magazine, danske Bankerot og britiske Crackanory.