article picture
Klaus Sonstad leder nytt konkurransedrevet oppussingsprogram
Skrevet 23 Jun 2016

I programmet Sonstad skal lede, skal fire par flytte inn i hvert sitt splitter nye hus på Mogreina i Ullensaker kommune.

Der skal de i åtte uker bygge opp og innrede alt. Når deltakerne overtar husene står de helt tomme innvendig, og de må selv bestemme hvordan bad, kjøkken, stue og soverom skal bygges og innredes.

 

Vinnerne kåres i en direktesendt finale på TV 2. I premie får de huset de selv har pusset opp, til en verdi av flere millioner kroner. Hvert par får tildelt en sum til oppussingen som de selv må disponere slik de ønsker i prosessen.

 

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på dette prosjektet. Jeg har selv pusset opp flere ulike prosjekter gjennom ti år, og vet mye om gleden ved det, men har også kjent på det å møte lettveggen, sier Sonstad om oppgaven deltakerne skal ta fatt på. Sier Sonstad til TV2. 

 

Programlederen tror det blir spennende å følge med på oppgavene deltakerne skal ta fatt på når de begynner oppussingen.

 

– Dette blir et inspirerende og rørende program om noe av det mest menneskelige som finnes, nemlig drømmen om tak over hodet som man selv eier. Det blir utrolig mye hardt arbeid på de konkurrerende parene, samtidig som de skal disponere budsjettet de blir tildelt på best mulig måte. Kanskje vil deltagerne oppdage nye sider ved selv selv og partneren som de ikke visste om, og forhåpentligvis vil de komme styrket ut av dette prosjektet de skal ta fatt på sammen, sier Sonstad.


Produksjonen går i opptak høsten 2016 med Rubicon produsent Ole Thudesen i spissen.