article picture
200 program for Golden Goal
Skrevet 20 Nov 2014

Kveldens episode av Golden Goal markerer 200 sendte programmer for talkshowet. 

 

- Henrik og Johan har 200 ganger lykkes i å lage et  program om og med sport som er elsket også av de som ikke er sportsinteresserte. Det er en fantastisk presentasjon i et TV marked der alle kappes om å finne på det nye som et kresent tv-publikum vil ha, sier programsjef for underholdning, Barbara Jahn. 

 

Det er Johan Golden og Henrik Elvestad, samt en dedikert redaksjon, som står bak samtlige programmer. 

 

- Jeg tror noe av hemmeligheten ligger i at Johan og Henrik, og alle dyktige folk i redaksjonen, har klart å lage en herlig miks av humor, underholdning og sport som seerne liker, enten de er sportsentusiaster eller ikke. Det er veldig gøy at Golden Goal, i sin 16. sesong, nå har stigende seertall, det er veldig inspirerende for oss, sier produsent for Golden Goal, Kristian Westgaard. 

 

Serien hadde premiere på TV2 høsten 2006 og har siden den gang hatt flere verdens største idrettsstjerner på besøk. Denne sesongen har blant annet den legendariske Arsenal-spilleren og Johan Goldens største helt, Tony Adams, vært på besøk. 

 

– Jeg foreslo Tony Adams som gjest allerede før vi laget piloten til «Golden Goal», og det er åtte og et halvt år siden. Nå har jeg endelig fått anledning til å få han på besøk. Jeg ringte og spurte, og han sa ja. Det var faktisk ikke verre enn det, sa Golden til TV2.no tidligere i høst.